Το Προσωπικό

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου μας είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας κατατοπίσουμε, δίνοντάς σας οδηγίες για μια άνετη περιήγηση στη Σιθωνία.

Εγκαταστάσεις

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε μια έκταση 3.000 τ.μ., περιβάλεται απο πεύκα, φοινικόδεντρα και ένα καταπράσινο κήπο. Τα δέντρα δίνουν αρκετή σκιά κατά μήκος της παραλίας ενώ υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες για καθε δωμάτιο δωρεάν. Το bar βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Στον κήπο του συγκροτήματος υπάρχουν πολυθρόνες για να μπορείτε απολαύσετε τον καφέ σας , το ποτό σας και τις ποικιλίες κρύων πιάτων για μπύρα και ούζο. Παρέχεται δωρεάν internet σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.

Εγκαταστάσεις

Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο συνεδρίασης με κατάλληλο οπτοκοακουστικό εξοπλισμό για παρουσιάσεις και γιγαντοοθόνη διαστάσεων 2,70m x 1,80m. Διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Το πρωϊνό σερβίρεται σε ημιυπαίθριο χώρο δίπλα στη θάλασσα ενώ στο μπουφέ τα προϊόντα είναι τοπικής βιολογικής παραγωγής. Εξαιτίας του φυσικού λιμανιού του Πόρτο Κουφού, η θάλασσα είναι ιδιαίτερα ήρεμη δίνοντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε τα αγαπημένα σας θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα, ενώ τα παιδιά σας θα μπορούν να παίζουν στη θάλασσα, χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία.